Farvede kontaktlinser uden styrke

Farvede Halloween kontaktlinser uden styrkeGennem lang tid har det kun været muligt at få kontaktlinser hvis man havde problemer med synet og linser blev derfor produceret med styrke. Heldigvis var der stor efterspørgsel efter kontaktlinser med mulighed for at skifte øjenfarve uden, at der var styrke i kontaktlinserne. Dermed startede produktionen af farvede kontaktlinser uden styrke.

Det er nu til dags blevet almindeligt at købe og bruge kontaktlinser uden en optikers recept, både hvis du ønsker at ændre øjenfarve med farvede kontaktlinser og til at skabe en festlig look til Halloween.

Selv om denne tendens kan synes harmløs i første omgang, er sandheden den, at kontaktlinser bør tages alvorligt. Det største marked for kontaktlinser uden recept er brugere i teenager alderen, derfor er det vigtigt at udvise sikkerhed og forsigtighed, når det kommer til at brug af disse linser. Øjet er et skrøbelig organ, og man kan blive udsat for en hornhindeskade, hvis de rette sikkerhedsforanstaltninger ikke følges.

Husk dog på at dine øjne er meget følsomme. Selv om du kan købe linser uden styrke uden en optikers vurdering anbefaler vi, at spørge din optiker først.

Vedligeholdelse af dine kontaktlinser

Ved købe af kontaktlinser uden recept, er det vigtigt at følge de sædvanlige anbefalede procedurer for kontaktlinse pleje. De samme procedurer gælder for både linser med og uden recept. Dette omfatter rengøring af linserne på den rigtige måde, både før du placerer dem i dine øjne, og efter du tager dem ud.

Bær dem ikke i længere tid end den anbefalede tid i vejledningen. Dette gælder for både den daglig tid, som for kontaktlinses levetid. Du skal aldrig købe eller bruge kontaktlinser, som har overskredet deres udløbsdato.

Undgå ukendte varemærker og kilder

Det er klogt, at være meget forsigtig ved at køb af farvede linser eller crazylinser uden styrke. Sørg for, at du køber dine farvede kontaktlinser og crazy linser fra en velrenommeret kilde.

Der er et stort marked for billige kontaktlinser, men det kan ikke anbefales at spare på omkostninger når, det gælder dine øjnes sikkerhed. Nogle af disse billige priser og varemærke er mindre end hæderlige, og kan være årsag til hornhindens afskrabninger. Hvis du er indstillet på at købe kontaktlinser til pynt, hold dig til et mærke med et velkendt navn, som Bausch & Lombs SofLens Natural Colors, CibaVision´s FreshLook Colorblends eller Johnson & Johnson.

Se alle priserne her:
Søg:
Nyhedsbreve | Sitemap | Om os | Kontakt os | Disclaimer | Italia: lenti a contatto Lentes de Contacto Linsenpreise.ch Kontaktlinsen und Linsen Linsepriser.com Linssit.net Linserpånett.no Australian contact lenses Lenzenprijzen.com Contact lens price comparison Contacts NZ

Linserpånett.no - sammenlign priser på kontaktlinser i Norge.


 
REKLAME