Strategier til forebyggelse af tørre øjne

Eye drops for dry eyesIfølge en undersøgelse offentliggjort i magasinet for Oftalmologiske Epidemiologi, bruger ca. 580.000 personer mellem 15 og 64 år kontaktlinser i Danmark. Det er kendt, at en betydelig procentdel af kontaktlinsebrugere lider af komplikationer i forbindelse med tørre øjne. Dette kan komme som lidt af en overraskelse for dem, der bærer kontaktlinser, at det er især en af ​​de vigtigste årssager til tørre øjne.

Kontaktlinserne dækker irissen, derfor forhindre de lejlighedsvis den rette mængde tårer i, at nå frem til det område i øjet, og forårsager efterfølgende tørre øjne. Det karakteriseres ved rødme, tilbøjelighed til at blikke konstant, og i nogle tilfælde forårsager det tåget og sløret syn.

Hvad forårsager tørre øjne?

Nogle typer endagslinser er særligt tilbøjelige til at forårsage tørre øjne, når man har haft dem på for længe. De fleste moderne kontaktlinser er lavet af en stor procentdel vand. Når linserne har været i brug i en længere periode, begynder de at miste noget af vandet i plasticlinsen. Når dette sker, vil linsen automatisk forsøge at absorbere vand fra tårer der produceres naturligt i øjet. Visse aktiviteter kan forværre denne virkning, herunder eksponering for varme, cigaretrøg, og vind.

Forebyggelse af tørre øjne

For at forhindre tørre øjne , er der flere ting, du kan gøre for at sikre, at dine kontaktlinser er så behagelige som muligt:

Selv om at, det er almindeligt, at have tørre øjne ved brug af kontaktlinser, kan du nemt træffe foranstaltninger til at de er behagelige at have på.

Se alle priserne her:
Søg:
Nyhedsbreve | Sitemap | Om os | Kontakt os | Disclaimer | Italia: lenti a contatto Lentes de Contacto Linsenpreise.ch Kontaktlinsen und Linsen Linsepriser.com Linssit.net Linserpånett.no Australian contact lenses Lenzenprijzen.com Contact lens price comparison Contacts NZ

Linserpånett.no - sammenlign priser på kontaktlinser i Norge.


 
REKLAME