Kontaktlinser: Forskellige typer

KontaktlinserDer er mange typer kontaktlinser. De er forskellige, ikke bare i styrke men også i diameter, krumning og – ikke mindst – materiale. Toriske linser bruges til at korrigere for skæve hornhinder (astigmatisme) og gammelmandssyn (presbyopi), der korrigeres med multifokale kontaktlinser. Udseendet kan ændres og forbedres med farvede linser

Nogle kontaktlinser, endagslinser, er kun beregnet til at blive brugt i én dag, mens andre er til månedlig eller kontinuerlig brug. I de seneste år har bløde kontaktlinser vundet i popularitet over de traditionelle hårde linser. 

Det er både bekvemt og sikkert at bestille kontaktlinser på nettet. Her viser vi kun troværdige forhandlere, som sælger originale kvalitetsprodukter fra ledende producenter.

Selvom det måske ikke kræves, at du sender din synstest til forhandleren, så husk, at det kun er professionelle fagfolk, som kan vurdere hvilken type linser, der passer til dine øjne. Kontaktlinser passer ikke til alle og enhver, og hvis du bruger en forkert type kontaktlinse, kan det irritere dit øje eller medføre varig øjenskade.

Se alle priserne her:
Søg:
Nyhedsbreve | Sitemap | Om os | Kontakt os | Disclaimer | Italia: lenti a contatto Lentes de Contacto Linsenpreise.ch Kontaktlinsen und Linsen Linsepriser.com Linssit.net Linserpånett.no Australian contact lenses Lenzenprijzen.com Contact lens price comparison Contacts NZ

Linserpånett.no - sammenlign priser på kontaktlinser i Norge.


 
REKLAME