30 dages kontaktlinser vs. LASIK: Hvilken er bedst for dig?

LasikOptiker industrien har oplevet revolutionerende gennembrud, indenfor to bestemte områder som har opnået stor opmærksomhed. En af disse gennembrud er udviklingen og forbedring af LASIK operationer for nærsynethed. Den anden er opfindelsen af kontaktlinser, der kan blive båret døgnet-rundt i en uge, op til en måned.

Begge disse gennembrud har lettet en stor del af den byrde som folk med syns problemer har. Med en af disse løsninger, er den daglige besvær og irriterende linsepleje stort set forsvundet (fuldstændig, i tilfælde af LASIK operationer). Dog, er det ikke alle der kan benytte hverken den ene eller den anden. For at afgøre, hvilken af ​​disse løsninger der ville være den rigtige for dig, så lad os se på, hvilken muligheder de tilbyder.

Permanet løsning med LASIK operation for nærsynethed

Ved hjælp af en laser til at korrigere skævheder i hornhinden, har LASIK operationerne vokset meget i popularitet i de seneste år. Øjenlæger er begyndt at tilbyde betalings planer, så operationen kan være økonomisk overkommelig for den brede befolkning. Efter operationen behøver de fleste patienter ikke at bruge kontaktlinser eller briller mere (selv om at, der er tilfælde, hvor en eller andet form for hjælp til synet stadig vil være nødvendigt efter operationen). Der er en meget lav risiko eller fare forbundet med LASIK operationer, især hvis du går til en anbefalet kirurg der har certificerede legitimationsoplysninger.

Men ikke alle kan benytte sig af LASIK. Hvis du har meget følsomme øjne, er under atten år, eller har fået diagnosticeret refraktiv ustabilitet af din læge (dvs. dit syn bliver svagere i en generelt hurtig tempo), vil du ikke være en egnet til den operation.

Længerevarende brug af kontaktlinser

På den anden side er der 14-dages kontaktlinser, døgnlinser, som er en forholdsvis ny vare på kontaktlinsemarkedet. Linse producenter som Wesley-Jessen og Ocular Science har udviklet kontaktlinser ved hjælp af silikone hydrogel, som tillader at der kommer langt mere ilt igennem linsen til hornhinden. Dette vil gøre dem langt mere holdbare og lettere at bære i en længere periode. Det nye materiale udelukker behovet for daglig fjernelse og rengøring af linser, som kan være meget besværligt for mange brugere af kontaktlinser.

Kontaktlinser eller LASIK - Hvad skal jeg vælge?

I sidste ende er valget dit. Hvis pengene er et problem, kan du i første omgang vælge at udelade LASIK operation. 30-dages kontaktlinser kan være et brugbart alternativ, der fjerner en stor del af de daglige problemer. De er også en udmærket alternativ eller mulighed for dem, der i øjeblikket ikke er LASIK kandidater, men som kan være det i fremtiden.

Sammenlign priser for døgnlinser

Se alle priserne her:
Søg:
Nyhedsbreve | Sitemap | Om os | Kontakt os | Disclaimer | Italia: lenti a contatto Lentes de Contacto Linsenpreise.ch Kontaktlinsen und Linsen Linsepriser.com Linssit.net Linserpånett.no Australian contact lenses Lenzenprijzen.com Contact lens price comparison Contacts NZ

Linserpånett.no - sammenlign priser på kontaktlinser i Norge.


 
REKLAME