Multifokale og bifokale linser

Multifokale kontaktlinserMultifokale linser, eller progressive linser, er beregnet til mennesker med gammelmandssyn (presbyopi), en almindelig lidelse, der rammer næsten alle midaldrende personer. Presbyopi er kendetegnet ved, at man har vanskeligt ved at fokusere på læsestof på kort afstand. 

Bifokale linser har i modsætning til briller ikke været særlig populære. De kræver en del tilvænning, og mange synes, at de er for vanskelige at bruge. Over de sidste år har produktudvikling ændret dette, så bifokale linser i dag anvendes mere og mere. Mange optikere uddeler gratis bifokale prøvelinser, så man kan prøve dem, inden man køber.

Multifokale linser inkluderer bifokale linser (med to styrker) og linser med mere end én styrke. I en ikke sfærisk linse er styrken i midten af kontaktlinsen anderledes end styrken på siden af linsen (som i briller med progressive glas). En koncentrisk linse har derimod separate ringe med forskellig styrke. Denne type kan bruges både ved læsning og til at se fjerne genstande klart. De fås som både månedslinser og endagslinser.

Se vores sammenligning af priser på progressive linser.

 

Populære multifokale linser:

Focus Dailies Progressives - dagslinser fra meget populære Focus Dailies. 

SofLens Multifocal månedslinser i SofLens serien. 

AirOptix Aqua Multifocal - månedslinser med god ilttilførsel. 

Se alle priserne her:
Søg:
Nyhedsbreve | Sitemap | Om os | Kontakt os | Disclaimer | Italia: lenti a contatto Lentes de Contacto Linsenpreise.ch Kontaktlinsen und Linsen Linsepriser.com Linssit.net Linserpånett.no Australian contact lenses Lenzenprijzen.com Contact lens price comparison Contacts NZ

Linserpånett.no - sammenlign priser på kontaktlinser i Norge.


 
REKLAME