Vedligeholdelse af kontaktlinser

Vedligeholdelse af kontaktlinserKontaktlinser har gennemgået en revolution de seneste ti år, og der er kommet mange nye linsetyper på markedet. Det er dog fortsat vigtigt at passe godt på linserne og sikre sig, at de er rene og behagelige. Det hjælper dig med at undgå infektioner.

Linsevæskerne er også blevet bedre i løbet af de sidste ti år. Det er lettere og hurtigere end nogensinde før at passe på linserne. Så der er ikke længere nogen undskyldning for ikke at gøre det.

Én linsevæske er som regel nok

Forskellige linsevæsker til forskellige formål tilhører fortiden. En enkelt linsevæske er tilstrækkeligt for de fleste linsebrugere, og bruger du dagslinser, kan du helt undvære linsevæsker. 

Find billigste linsevæske her

En all-in-one væske kan nu erstatte desinfektions-, rense- og fugtighedsvæsker. All-in-one væsker kan også fjerne opsamlede proteiner, som kan irritere øjet. De lægger også et beskyttende lag over linseoverfalden, hvilket øger komforten.

Overordnet instruktion i rengøring af bløde kontaktlinser i all-in-one væske (selv om disse retningslinjer gælder for de fleste linsebrugere, er det altid bedst at følge instruktionerne fra optikerens eller linsernes og/eller væskens brugsanvisning):

Bemærk, at de fleste linsevæsker skal anvendes inden tre måneder fra åbningsdatoen. All-in-one væsker kan muligvis ikke anvendes på alle linser.

Vær særlig opmærksom på ikke at blande brintoverilte (hydrogenperoxid) desinfektionsmidler med all-in-one linsevæsker. Er brintoverilten ikke neutraliseret med en katalysator kan det medføre smerte og varige øjenskader.

Les også:

9 regler sunde øjne med kontaktlinser

Kontaktlinsen sidder fast i øjet!

Kontaktlinser 101

Se alle priserne her:
Søg:
Nyhedsbreve | Sitemap | Om os | Kontakt os | Disclaimer | Italia: lenti a contatto Lentes de Contacto Linsenpreise.ch Kontaktlinsen und Linsen Linsepriser.com Linssit.net Linserpånett.no Australian contact lenses Lenzenprijzen.com Contact lens price comparison Contacts NZ

Linserpånett.no - sammenlign priser på kontaktlinser i Norge.


 
REKLAME